Inside Out
Lanceringsactie:
Gratis kennismakingsgesprek en huidanalyse

Onze top-peelings! Want bij Inside Out is age just an number…

  • 10 januari 2021

I will take beauty to a higher level! 

De Meso-peels, het zijn chemische peelings die de externe huidlagen elimineert en inwerkt op de diepere lagen. De fibroblasten worden gestimuleerd voor meer elasticiteit en productie van collageen. De vochthuishouding wordt eveneens in gang gezet.

Mesoestetic heeft voor ieder huidprobleem een specifieke mesopeel. Er zijn vijf enkelvoudige peelings, bestaande uit een specifiek zuur, gedoseerd in verschillende sterktes, zodat we de peelings langzaam kunnen opdrijven. 

Er zijn drie gecombineerde peelings, bestaande uit een cocktail van verschillende zuren voor een ultiem resultaat. 

Even een overzichtje:

Dit zijn mijn enkelvoudige peelings:

  • De Glycolic is geschikt voor anti-aging voor alle huidtypes, pigmentatieproblemen en acné littekens.
  • De Lactic is geschikt voor gevoelige fijne en doffe huiden (o.a. couperose), droge huid, verbetering van couperose en rosacea. Het verzacht striemen.
  • De Salicylic is geschikt voor vette huiden, acné, schilfers…
  • De Mandelic is geschikt voor verdikte huiden, vlekken, glimmende huiden, grote poriën…
  • De TCA is de sterkste peeling op de markt, te gebruiken voor een gloednieuwe huid, o.a. ook bij littekens en huidveroudering.

Dit zijn mijn gecombineerde peelings:

  • Melanostop tran3x: een depigmenterende behandeling
  • Azelan: voor acné, couperose
  • Modified jessner: Victoria Beckham’s favourite! de party-peeling (dus net voor je naar een feestje moet!), geeft een mooie glow, coup d’éclat, werkt all-round op fijne lijntjes, pigmentvlekken, poriën, verslapping…

Bovendien bestaat er de Rolls-Royce onder de peelings. Trust de leader!

De ultieme Cosmelan-behandeling: de depigmentatiebehandeling, nummer 1 in de wereld. Key business van Mesoestetic! De beste professionele anti-hyperpigmentatie behandeling in de wereld. Deze methode blijkt tevens de beste anti-aging te zijn op lange termijn. De behandeling duurt minimum drie maanden. Idealiter spreken we over zes maanden. Naast de cabinebehandeling zal de huid dagelijks thuis verder moeten behandeld worden. Melanine-gebaseerde vlekken zullen vervagen, verminderen en uiteindelijk verdwijnen. De huidskleur wordt homogener en de huid licht op. Je krijgt een nieuwe verhelderde en gezond uitziende huid, met vermindering van imperfecties zoals bvb acné littekens. Melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie, lentigo of ouderdomsvlekken en sproeten kunnen behandeld worden. 

Hyperpigmentatie is een bezorgdheid over de hele wereld. Het is een groeiend probleem waarbij 90% van de mensen boven de 50 jaar last ervaren. Het is één van de meest voorkomende problemen waarom mensen naar een huidspecialist stappen. Het heeft vaak een negatieve impakt op de levenskwaliteit en op de psychosociale omgang. 

Deze behandeling vraagt veel engagement maar de resultaten zijn verbluffend. De volhouder wint 😉. Ik zal er alles aan doen jou hierbij te helpen. 
Website door: Two Impress