Inside Out
Lanceringsactie:
Gratis kennismakingsgesprek en huidanalyse

Technieken

Bij Inside Out zijn de behandeltechnieken of toestellen niet zomaar uit de lucht gegrepen. Integendeel, ze werden uitvoerig getest en geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek. Medisch verantwoorde cosmetische behandelingen, dus.
Daar kan je bij Inside Out altijd van op aan.
Ik geef je graag een overzicht van alle toestellen en behandelingen die ik in mijn instituut en praktijk gebruik. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in, zodat ik je advies kan geven over welke aanpak het beste bij jou past.

Toestellen

Lightskin

Meten is weten. Met de Lightskin detecteren we je huidaandoeningen nog voor ze zichtbaar zijn. Zo spelen we kort op de bal en kunnen we snel de geschikte behandeling opstarten. Dankzij de Lightskin hebben we in een mum van tijd een zichtbaar resultaat. Tien haarscherpe foto’s geven ons inzicht in allerlei soorten huidproblemen.

Genesis

Genesis zorgt voor een ware revolutie in de cosmetische geneeskunde. Het innovatieve toestel wordt gekenmerkt door zijn intelligente werking op basis van vier doeltreffende technologieën. Met behulp van drie soorten radiofrequentie en transcutane transmissie realiseert dit medisch-cosmetische apparaat op een pijnloze én effectieve manier duurzame resultaten. Dankzij de maximale penetratie zonder naalden is de Genesis een gezond alternatief voor botox. Wallen en rimpels, striemen en littekens, maar ook verslapte huid, cellulitis en plaatselijk vet worden hersteld. Zowel je gezicht als je lichaam voelen als herboren.

Cocoon

Onze Cocoon is hét revolutionaire toestel voor afslanking en anti-aging van het lichaam. Dankzij de spitstechnologie verlies je gewicht en ga je tekenen van huidveroudering uit de weg, en dat terwijl jij zalig ontspant. De combinatie van helende infraroodwarmte, kleurtherapie, massage en heerlijke aromatische geuren bezorgt je een ongeziene wellnessbeleving. Een echte totaalervaring dus, waar zowel lichaam als geest op hun wenken worden bediend. Wist je trouwens dat we de Cocoon niet alleen gebruiken als luxueuze behandelingstafel voor onze gezichtsbehandelingen, maar ook als aanvulling op onze psychotherapie?

Lumi 8

De Lumi8 is een intens ledlicht en realiseert de huidverbetering van alle huidtypes. Dankzij de willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels, zowel in het gezicht als het volledige lichaam. Bovendien zorgt de unieke cyclus ervoor dat je huid niet gewend raakt aan de lichtenergie, zodat je elke keer opnieuw een fantastisch resultaat boekt.

M. PEN

Met de M.PEN was huidherstel nog nooit zo doeltreffend. Deze Microneedling-pen versterkt het volume, de elasticiteit en de veerkracht van je huid aanzienlijk. Dankzij de fijne naaldjes kunnen hoogwaardige ingrediënten nog eenvoudiger in de huid penetreren. De verschillende combinaties van ingrediënten zorgen er bovendien voor dat de M. PEN voor geen enkel huid- of haarprobleem terugdeinst.

Behandelingen

Klassieke gelaatsverzorging

We reinigen je huid en verwijderen dode huidcellen, zodat je terug kan stralen met je frisse en gezonde huid. Tijdens de klassieke gelaatsverzorging focussen we op een grondig herstel en feilloze bescherming. Dankzij de massage is het bovendien ontspannend vertoeven bij Inside Out.

Meso-peel

Tijdens de meso-peels maken de buitenste huidlagen plaats voor nieuwe gezonde huid. Omdat zo’n peel ook inwerkt op de diepere lagen, wordt ook daar huidvernieuwing en verjonging gestimuleerd. Bovendien hebben we voor ieder huidprobleem een gamma van professionele peelings.

Cosmelan

Cosmelan is meer dan dertig jaar dé depigmentatiebehandeling voor een gezonde en heldere huid. Dankzij deze revolutionaire behandeling wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd, waardoor we pigmentvlekken kunnen verzachten en zelfs wegwerken.

Global Eyecon

De Global Eyecon is een professionele behandeling voor je oogcontourproblemen en een gezond alternatief voor een ooglidcorrectie. Dankzij de medisch gecertificeerde producten reduceren we vermoeidheidstekenen en globale anti-aging van de oogcontour. Ook voor rimpels en verslapping rond de ogen is dit dé uitgelezen behandeling.

Bodyshock

De Bodyshock neemt je volledige lichaam stevig onder handen. Dankzij een breed gamma aan producten voldoet deze behandeling aan jouw specifieke behoeften. De geconcentreerde werkzame stoffen verminderen vetweefsel, verhinderen vochtophoping en bevorderen microcirculatie.

Meso-éclat

Dankzij de Meso-éclat maken we komaf met rimpeltjes. Deze anti-aging methode activeert ons verdedigingsmechanisme en bevordert celvernieuwing. De behandeling in kuurvorm zorgt bovendien voor een diepere penetratie met zichtbare resultaten als gevolg. Je huid ziet er weer jong en stralend uit en je hoeft niet meer te denken aan die facelift!

Anti-agingbehandelingen

Onze Anti-aging-behandelingen spelen perfect in op de vier fasen van veroudering. Deze fasen vragen immers een verschillende behandeling. Zowel de preventieve als genezende werking wordt hoog in het vaandel gedragen. Ontdek onze Energy C, Collagen 360°, Stem cell en Radiance DNA. Het nieuwste van het nieuwste is de Age Element, waarbij we op basis van een uitgebreide analyse een unieke cocktail maken van ingrediënten. Deze methodiek is gebaseerd op basis van epigenetica: jouw DNA en jouw levensstijl zullen bepalen welke cocktail ter plaatse voor jou zal gemaakt worden.

Whiteningbehandeling

De Whiteningbehandeling speelt feilloos in op donkere en leeftijdsgerelateerde oneffenheden en pigmentenvlekken. Dankzij de egaliserende werking verkrijgen we een transparante en uniforme huidteint. Je brengt uitwendig aan, en toch verbetert en verheldert de huid van binnenuit.

Acne-peel system

Onze Acné-peelbehandeling biedt een transversale werking waardoor alle belangrijke factoren worden aangepakt. We controleren de bacteriële proliferatie en zuiveren de poriën. Roodheid en zwelling worden behandeld en ook sebumaanmaak, huidsmeer dat door de talgklieren wordt geproduceerd, wordt beperkt. Ook inflammatie en hyperpigmentatie achteraf houden we met de Acné-peelbehandeling binnen de perken.

Producten voor thuisbehandeling

Om het resultaat na één of meerdere behandelingen te onderhouden en zelfs te verbeteren, beschikt Inside Out over een breed gamma aan kwaliteitsvolle producten. Dankzij de inzichten uit de huidanalyse kunnen we de juiste thuisproducten op maat voorschrijven.

Website door: Two Impress