Inside Out
Lanceringsactie:
Gratis kennismakingsgesprek en huidanalyse

Lichaam

Je goed in je vel voelen, dat doe je niet alleen mentaal, maar ook fysiek. Meer nog, beiden hebben een aanzienlijke impact op elkaar. Voelde jij je weleens slecht omdat je last hebt van striemen of kwam je enkele kilo’s bij door een moeilijke periode of hormonale veranderingen? Geest en lichaam gaan hand in hand. Bij Inside Out staat jouw geluk en zelfvertrouwen voorop. Daarom doen we er alles aan om komaf te maken met vervelende lichaamskwaaltjes en zo je zelfbeeld op te krikken.

Huidanalyse en -behandelingen

Onze huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is dan ook logisch dat huidaandoeningen regelmatig de kop opsteken en iedereen er weleens last van heeft. Ze bestaan bovendien in alle vormen en maten en kennen allerlei verschijningsvormen. Sommige herken je in één oogopslag, en toch starten we bij Inside Out vaak met een huidanalyse. Zo leren we je huidtype beter kennen, en kunnen we advies op maat aanbieden. Last van een verslapte huid, littekens, striemen of pigmentvlekken? Dankzij een grondige huidanalyse stellen wij de meest aangewezen behandeling voor.

Afslanken

Soms zit je onzekerheid niet op je huid, maar eronder. Misschien sluiten je broeken iets té nauw aan en hangt je favoriete blouse al een tijdje ongedragen in de kast. Er is helemaal niets verkeerd met een kilootje meer, maar wel als het jou mentaal parten speelt. Gezondheid is altijd het allerbelangrijkste, maar voel je aan dat je meer energie wil en wat gezonder wil leven? Dan verwelkomen we je met open armen, want iedereen verdient een gezond lichaam waar hij of zij écht tevreden over kan zijn. We luisteren naar jouw verwachtingen. Deze zullen aan de basis liggen van het volledige afslankproces. Inside Out, de naam zegt het zelf, biedt zowel inwendige als uitwendige behandelingen voor. Zo geef ik je enerzijds advies over voedingssupplementen die drainage of vetreductie realiseren, en maak ik je anderzijds wegwijs doorheen onze producten en behandelingen die je uitwendig kan aanbrengen. Dankzij onze Cocoon combineren we het beste van de twee werelden. De warmte en de vibratie van het toestel, stimuleren de vetverbranding, terwijl je lichaam een volledige detox krijgt.

Yoga

Ik nodig je graag uit om opnieuw contact te maken met jouw lichaam in het hier en nu. Yoga is een manier om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Het kan een eerste stap zijn in het opnieuw leren bewegen en hierbij je krachten en grenzen te ontdekken. Yoga is een laagdrempelige sport die je altijd en overal kunt doen. Met een simpel yogamatje zijn we vertrokken. Yoga mag in het concept van Inside Out niet ontbreken, ik geloof immers in de samenhang tussen lichaam en psyche.

Over Julie

Niet alleen je gezicht, maar ook je lichaam laat een indruk na op anderen en beïnvloedt je gemoedstoestand. Ook via het lichaam wil ik het onderste uit de kan halen om mensen op een medisch verantwoorde manier een goed gevoel te bezorgen. Daar ben ik dankzij mijn opleiding aan de schoonheidsschool en de bijscholingen van Mesoestetic een geschikte partij voor. Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar zet ik me dagdagelijks voor in.

Website door: Two Impress