Inside Out
Lanceringsactie:
Gratis kennismakingsgesprek en huidanalyse

Over insideout

Een goed gevoel is iets dat mensen individueel beleven. Toch heeft bijna iedereen zich weleens minder goed gevoeld. Tijdens die moeilijke momenten zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. De oeroude leuze ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ verwijst daar dan ook terecht naar. In de praktijk gebeurt het echter vaak dat we de twee toch los van elkaar zien. Met Inside Out bied ik ondersteuning voor zowel lichaam als geest, afzonderlijk of samen. Inside Out bestaat daarom uit een psychotherapeutische en een medisch-cosmetische praktijk. Heb je dus gewoon nood aan een goede babbel of wil je louter komaf maken met je acné? Dan kan dat!

Over Julie

Al van jongs af aan krijg ik tonnen energie van gelukkige mensen. Daarom is anderen helpen de rode draad in mijn leven. Na de middelbare school koos ik resoluut voor psychische zorg. Toen ik mijn masterdiploma in de menswetenschappen behaalde, sprong ik met veel enthousiasme het werkveld in. Ik kwam terecht in de zorgsector waar ik dagelijks mensen begeleidde aan de hand van gesprekken. Ik had de smaak te pakken, want tien jaar later volgde ik de opleiding tot psychotherapeut. In de voorbije jaren kwam ik in aanraking met allerlei cases en verschillende contexten. Ik zag hoe psychische problemen zich soms vertaalden in huidproblemen of complexen, en hoe lichamelijke ongemakjes of ontevredenheid invloed hadden op de gemoedsrust van mensen.

Na jaren in het hoofd van anderen te kijken, besliste ik twee jaar geleden om letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Ik besloot om mijn passie voor schoonheid, relaxatie en wellness verder te ontwikkelen en volgde tal van opleidingen in de schoonheidsschool en bij Mesoestetic, een medisch-cosmetisch opleidingscentrum met eigen technieken en producten.

Vandaag breng ik geest en lichaam samen voor wie dat wil in Inside Out, een uniek concept op Belgische bodem, waar mensen terechtkunnen voor gezicht, lichaam en psyche. De medisch-cosmetische behandelingen en psychotherapie kúnnen gecombineerd worden, maar dat is absoluut geen must. Louter een afslankkuur of acné verhelpen, ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Aanpak

Bij Inside Out mag iedereen aankloppen. Zowel mannen, vrouwen als koppels van alle leeftijden kunnen hier hun verhaal kwijt. Tijdens een eerste gesprek bied ik je een luisterend oor en brengen we je moeilijkheden en je hulpvraag in kaart. Heb je last van acné of een ander huidkwaaltje, dan starten we de geschikte behandeling. Heb je gewoon nood aan een babbel, dan ga ik graag met je in gesprek. Merk je toch dat fysieke ongemakjes je onzeker maken of dat een dipje zich ook lichamelijk uit? Bij Inside Out kunnen we de brug maken tussen geest en lichaam, zodat jij je goed kan voelen vanbinnen én vanbuiten.

Mesoestetic

Twee jaar geleden volgde ik tal van opleidingen bij Mesoestetic. Sindsdien kan ik geregeld aankloppen voor advies over behandelingen en producten. Mesoestetic is een internationaal erkend laboratorium met heel wat expertise op vlak van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Ik voelde meteen een klik. De doeltreffendheid van de producten en de behandelingen die bovendien stuk voor stuk wetenschappelijk onderbouwd zijn, maken van Mesoestetic voor mij een betrouwbare partner. Dankzij de gedegen ervaring en gebruikers verspreid over de hele wereld, is Mesoestetic bovendien een toonaangevend bedrijf in de branche en heb ik een netwerk om op terug te vallen bij moeilijkere cases. Welcome to the next level, is dan ook niet voor niets één van de sterke leuzes van Mesoestetic.

Tarieven

Nood aan een goed gesprek of komaf maken met extra kilo’s of huidkwaaltjes? Raadpleeg alvast onze tarieven en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Website door: Two Impress