Vind jouw LIEFDESVONK

Relatiebureau Vlaamse Ardennen

Bij liefdesvonk draait het om het vinden van echte liefde en het opbouwen van een duurzame relatie. Geen oppervlakkige ontmoetingen of vluchtige avontuurtjes maar een serieuze aanpak naar het vinden van de juiste partner.

We geloven in de kracht van communicatie en het investeren in een goede relatie. Dus als je op zoek bent naar snelle en oppervlakkige dates, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Maar als je klaar bent voor echte liefde en een serieuze relatie, dan zijn wij er voor jou !

Julie Bocquet - Judith Stoop

Wie zijn we

Wij, wij zijn Julie Bocquet en Judith Stoop, 2 ervaren en toegewijde relatietherapeuten uit de streek, die de koppen bij elkaar hebben gestoken om voor jou de vonk te laten overslaan.

Wij maken het verschil door dating en coaching harmonieus samen te laten vallen!

We geloven in het belang van persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om je te leren kennen, je verlangens en doelen te begrijpen en vervolgens een plan op maat te maken om die ene speciale persoon te vinden. Onze benadering is gebaseerd op empathie, begrip en bewezen matching-technieken.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, professionele aanpak, persoonlijke benadering, kwaliteit, nazorg en begeleiding. Met als doel succesvolle en liefdevolle resultaten

Om dit doel te bereiken begint alles met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij u beter leren kennen, gaan we dieper in op uw interesses en wat u zoekt in een partner. Dit is de eerste stap naar het vinden van een liefde die bij u past. Om goed te kunnen koppelen gaan we uw persoonlijkheid na, uw interesses en hobby’s, uw waarden en overtuigingen, uw levensstijl en uw doelen en ambities.

Het koppelingsproces is een proces waarbij we op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidsanalyse en hechtingsstructuur gaan matchen. We streven ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met gedeelde waarden en levensdoelen.

Verlang je naar een hechte relatie?

Daten, Je liefdesleven actief in handen nemen

Je hebt de website doorgenomen.  Nagedacht… nog eens doorgenomen.  En ja ..Je wilt er echt voor gaan. Je kunt je inschrijven bij Judith & Julie. Zodra we jouw aanvraag hebben binnen gekregen, ontvang je van ons een vragenlijst en een uitnodiging voor een gesprek bij ons in de praktijk. Vul de vragenlijst zo gedetailleerd als mogelijk in, stuur ook een foto mee. Aan de hand van die informatie kunnen we je immers al een eerste beeld geven van je kansen bij Liefdesvonk.

Op basis van het interview werken we voor jou een profiel uit. Na je eerste gesprek wordt je profiel direct opgenomen in de lijst van kandidaten. Via mail krijg je nadien een melding van jouw ontmoetingskansen.

Zodra de kandidaten elkaars gegevens hebben ontvangen. Is het aan hen om contact op te nemen en verder af te spreken. Hoe een ontmoeting ingevuld wordt, laten we graag over aan ieders creativiteit.

Ben je op date geweest dan kijken we graag uit naar je reactie. Door een duidelijke terugkoppeling leren we je beter kennen en kunnen we je ontmoetingskansen optimaliseren.

De eerste stap

Laat ons je begeleiden op weg naar en liefdevolle en vervullende relatie.

Liefdesvonk heeft 2 formules...  vonk en vuurwerk

Vonk
€375
Kennismakingsgesprek
duur: 2 uur
(incl. 2 persoonlijkheidstesten en hechtingsanalyse)
2 dates
duur: 1 uur
Terugkoppeling en coaching tips
1 date
Vuurwerk
€525
Kennismakingsgesprek
duur: 2 uur
(incl. 2 persoonlijkheidstesten en hechtingsanalyse)
4 dates
duur: 1 uur
Terugkoppeling en coaching tips
2 dates

Individuele sessies

Naast dating en coaching bestaat er bij Juju ook de mogelijkheid om individuele psychotherapie /relatietherapie of coaching te volgen. Wij kunnen u ondersteunen in eender welke hulpvraag m.b.t. liefde/relatie/verbinding/hechting/ seksualiteit/ intimiteit/verlies en/of teleurstellingen.

Tarieven

Individuele gesprekstherapie
60 min
65€
Life coaching… leef je eigen leven
60 min
145€
Relatietherapie
60 min
65€
Date coaching 
60 min
65€

Contacteer ons voor meer informatie

Contactinfo

Kasteelstraat 25
9600 Ronse

info@juju.be
03 123 456 78