Inside Out
Lanceringsactie:
Gratis kennismakingsgesprek en huidanalyse

Gezicht

Onze eerste indruk maken we grotendeels met ons gezicht en onze mimiek. Misschien voel jij je daar helemaal niet comfortabel bij. Je bent heus niet de enige, en iedereen heeft daar zo zijn persoonlijke redenen voor. De ene kampt met oneffenheden en rimpels, terwijl de andere last heeft van acné. Ook erg zichtbare pigmentvlekken, littekens of haarverlies kunnen je onzeker maken. Let’s face it! Wat we voelen of meemaken, is vaak op het gezicht af te lezen, maar ook hormonale processen of gewoonweg verouderen kunnen leiden tot huidproblemen in het gelaat. Met de juiste behandelingen of cosmetisch verantwoorde producten straal je echter elke dag.

Huidexpert of schoonheids-specialist?

Dankzij onze uitgebreide gezichtsbehandelingen wordt je huid weer stralender, jonger én gezonder. Alle aandacht gaat bij deze kuren dan immers naar je gelaat, waardoor de huid zich herstelt en helemaal herleeft. Niet alleen je huid voelt zacht en gezond aan, maar ook jij voelt je ontspannen en weer helemaal opgeladen. Gezichtsbehandelingen, producten en technieken bestaan in alle vormen en maten, en toch hebben ze bij Inside Out één ding gemeen. We kiezen steevast voor behandelingen die steunen op wetenschappelijk onderzoek. Waarom? Wel, je goed voelen is één, een medisch verantwoorde behandeling kiezen is iets anders. Daar onderscheid ik mij als huidexpert van de welgekende schoonheidsspecialiste. Ontspanning, schoonheid én gezondheid gaan bij ons hand in hand met wetenschappelijk onderbouwde huidbehandelingen.

Unieke aanpak voor je gezicht

Elke huid is anders en verdient daarom een behandeling op maat. Dankzij een grondige huidanalyse met behulp van de Lightskin analyseren we je huidtype en brengen we je huidconditie en eventuele probleemgebieden in kaart. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Op basis van de inzichten uit de huidanalyse en het resultaat dat jij wil bereiken geven we je waardevol advies en leggen we de volgende stappen vast. Van een klassieke gezichtsreiniging tot hoogtechnologische behandelingen, zoals onder andere anti-aging en ledtherapie met behulp van slim uitgeruste toestellen. Ook voor haarverlies of dunner wordend haar kan je bij Inside Out terecht. Dankzij onze geschikte apparatuur kunnen we je haarfollikel eenvoudig bereiken.

Over Julie

Tevreden zijn met jezelf, dat straal je uit. Tijdens mijn schoolperiode ervaarde ik dat voor het eerst. De typische acné kwam toen ook bij mij opzetten en daar was mijn zelfbeeld allesbehalve tevreden mee. Op dat moment besefte ik dat schoonheid en tevreden of gelukkig zijn hand in hand kunnen gaan. De psychologische impact van acné, littekens of andere huidaandoeningen mag je immers niet onderschatten. Omdat ik vind dat mensen zich goed mogen voelen in hun vel, verdiepte ik me later in mijn passie voor schoonheid. Ik stapte naar de schoonheidsschool en volgde allerlei opleidingen bij Mesoestetic. Vandaag sta ik aan het roer van een eigen praktijk en bied ik behandelingen aan voor zowel the inside als the outside.

Website door: Two Impress