Inside Out

Wat doet de Cocoon nu echt?

  • 25 februari 2021

De Cocoon is een combinatie van (hoogwaardige) infraroodwarmte met vibratiemassage en aromatherapie die klanten een fantastisch wellness moment bezorgt. 30 minuten lang worden via zuurstof, geuren, andulatie, infrarood, licht en muziek je zintuigen geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en uw metabolisme wordt verhoogd. Resultaat: een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest. Je voelt je terug opgeladen. Je krijgt terug energie. Dit toestel maakt endorfines vrij waardoor het dé perfecte behandeling is bij depressie en burn out. Mensen met pijnlijke spieren en gewrichten ervaren de infraroodwarmte als heilzaam. Wij leven in een hectische maatschappij en vele klanten kunnen in de cocoon als het ware wekelijks herbronnen. In combinatie met BodyShock van Mesoestetic kunnen ook fantastische resultaten bekomen worden naar huidverbetering en huidversteviging/afslanking toe.

Dit toestel ervaar ik als een voltreffer voor mijn zaak en zodoende onderscheid ik mij enorm van mijn collega’s-schoonheidsspecialisten en therapeuten. Dit toestel vormt voor mij de brug tussen lichaam en geest.

Detox, ontstressing, celvernieuwing, vermindering van spier en gewrichtspijnen, artrose en fibromyalgie, slapeloosheid en algemene pijnbestrijding worden hiermee aangepakt. De cocoon wordt voor mij tevens de luxe behandeltafel van alle behandelingen. Elke gezichtsverzorging krijgt een extra dimensie! Wanneer ik zorg draag voor jouw lichaam, krijgt jouw geest ook de nodige verwenning. Zalig genieten, de cocoon is pure verwennerij en heeft enorm veel voordelen voor het algemene welzijn van jouw lichaam en geest. Het combineert een aantal technieken die het geheel een wellness effect geven. Let’s shake de stress away in een warme omgeving op een trillend ergonomisch massagebed. Je zal het jou niet beklagen!

Website door: Two Impress