Inside Out

Waarom een huidanalyse?

  • 15 januari 2021

De Lightskin zorgt voor een accurate diagnose, professioneel advies en gepersonaliseerde behandeling!

Door mijn wetenschappelijke opleiding weet ik hoe belangrijk het is dat alles meetbaar is. Behandelingen voorstellen of opstarten in het wilde weg, is niets voor mij. Ik wil jou met de juiste middelen kunnen helpen. 

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden?

Met de Lightskin™ voer ik een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 20 seconden. Ik zie meteen hoe de verschillende huidlagen van de klant er werkelijk aan toe zijn. Zo kan ik je behandelingen zeer gericht aanpassen. En wat schept er nu een betere vertrouwensband dan een zichtbaar resultaat?

Ik streef naar schoonheidsadvies met een doorgedreven huidanalyse en aangepaste behandeling voor iedere klant.

De camera van de nieuwste generatie (15 megapixel) maakt in slechts 20 seconden 10 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht: RGB, UV & gepolariseerd. Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geïdentificeerd worden: poriën - vlekken - rimpels - talg/acné - pigmentatie - vocht/hydratatie - huidtextuur - gevoeligheid - teint - zonschade (UV).

De Lightskin™ heeft een ingebouwd hoge-resolutie LED-scherm van 10 inch en een geïntegreerd tablet met wifi. Dat draait 180° zodat elke opstelling mogelijk is en ik je de resultaten makkelijk kan tonen om samen met jou te bespreken.

De Lightskin™ is gemaakt voor huidspecialisten die een langdurige relatie willen opbouwen met hun klanten en telkens opnieuw het juiste advies geven door de jaren heen. Ik kan alle gegevens uit een analyse netjes per klant bijhouden en telkens ik een nieuwe analyse uitvoer de resultaten vergelijken.

Zo kan ik op een wetenschappelijk onderbouwde manier aantonen dat de behandeling wel degelijk werkt en het beoogde resultaat behaald wordt. Ook op de onderliggende, niet zichtbare huidlagen.

Elke klant krijgt na de analyse een huidpaspoort mee waarin de resultaten genoteerd worden alsook de aanbevolen behandeling voor thuis en in de cabine.

Website door: Two Impress